www.arcticstation.nl

select keyword  

[home]  [weblog]  [science]  [people]  [station]  [ny-ålesund]  [sightings]  [sitemap]  [nederlands]

more pages with this keyword at the end of this page  klik hier voor nederlands

Nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van Kings Bay

2 juli 2018

De Noorse regering heeft een nieuwe strategie gepubliceerd over de toekomst van Svalbard en de wetenschap op Spitsbergen. In die laatste strategie staan enkele grote veranderingen gepland voor het Noorse Poolinstituut en Kings Bay. We moeten er allemaal een beetje aan wennen. Het Noors Poolinstituut zal een actievere rol spelen in de coördinatie van het onderzoek terwijl Kings Bay zich meer zal richten op de faciliteiten en het dorp. Er is ook meteen een nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van Kings Bay benoemd: Tor Instanes, directeur van Marineholmen in Bergen, op de foto in het midden. Samen met zijn vriend Tore Johan Smidt (rechts op de foto), die vroeger de constructie van het vliegveld heeft begeleid, bezoeken ze nu Ny-Ålesund.
Ze hebben zichzelf voorgesteld aan het personeel van Kings Bay en aan de stationsleiders. En nu bezoeken ze het Nederlands Poolstation om meer te horen over ons werk en onze visie op de toekomst van het dorp. Het was een plezierige en open discussie.pages with keyword mensenNo keyword selected!

Select a keyword from the list in the top right corner and press on the [search]-button.


[home]  [weblog]  [science]  [people]  [station]  [ny-ålesund]  [sightings]  [sitemap]  [nederlands]

click on a picture for more informationselect a new keyword

choose a keyword from the list in this box: 

[360 video]  [aquaria]  [archaeology]  [arctic fox]  [arctic tern]  [arcticexplorer.nl]  [artist]  [atmospheric research]  [aurora borealis]  [barnacle goose]  [birdhealth]  [catching]  [cemetery]  [common eider]  [dogs]  [eemshaven]  [expedition]  [faeces]  [fish]  [geolocator]  [geology]  [geopolitics]  [glaciers]  [glaucous gull]  [global warming]  [gps-collar]  [guillemot]  [history]  [imprinting]  [insects]  [instructions]  [kittiwake]  [landscape]  [limnology]  [moult]  [nest checking]  [netherlands]  [new species]  [party]  [people]  [pink-footed goose]  [plankton]  [plants]  [podcast]  [polar bear]  [pollution]  [press]  [publication]  [reindeer]  [ring reading]  [rocket]  [safety]  [science]  [seal]  [skua]  [snow]  [snowbunting]  [space research]  [station]  [streetview]  [sustainability]  [teaching]  [tourism]  [town]  [unusual birds]  [veterans]  [video]  [visitors]  [waders]  [whale]  [wildlife camera]  [young polar scientist