www.poolstation.nl

weblog 2020


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]

 
[vorige] [volgende]

NySMAC digitaal

30-31 maart 2020

De Ny-Ålesund Science Managers Meeting NySMAC was van plan om hun halfjaarlijkse vergadering te houden tijdens de Arctic Science Summit Week ASSW2020 in Akureyri, IJsland.Maar de corono virus uitbraak veranderde het plan en het werd een on-line vergadering op het digitale platform ZOOM. Het ging erg goed. We hadden maximaal 43 deelnemers uit de volgende landen: Noorwegen, Zweden, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Italië, Zuid-Korea, India, Japan en China. Als voorzitter kon ik goed overzicht houden. De verbindingen waren goed en mensen konden hun digitale hand opsteken als ze iets wilden zeggen. Ook was het eenvoudig om een scherm te delen met de gehele groep en het was mogelijk om met een icoontje aan te geven dat je het eens was met wat werd gezegd. Twee dagen vergaderen van 9:00 tot 13:00.
Haat dit in de toekomst vaker gebeuren? Dat zeker. Waarschijnlijk één van de twee jaarlijkse vergaderingen. Daarmee kunnen we onze CO2 footprint weer wat verkleinen.
Zo zag de helft vand e groep er uit op mijn computer. daarnaast was er ook een balk voor tekstberichten.


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]
click for english language
[vorige] [huidige] [volgende] [overzicht]
20200324, 12:00 20200331, 11:23 20200402, 12:00 alle verslagjes met kleine foto's
scheepvaartmuseum amsterdam NySMAC digitaal koude winter

Deze pagina heeft de volgende sleutelwoorden meegekregen: [mensen]  [video]  Je kunt op een sleutelwoord klikken voor pagina's over hetzelfde thema.