www.poolstation.nl

weblog 2018


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]

 
[vorige] [volgende]

IJsbeer bescherming

31 juli 2018

Er wordt hier druk gepraat over de geschoten ijsbeer door gidsen van een toeristenboot. Een tragisch ongeval. Het nieuws of de reacties zijn nog steeds niet op de hoogte van alle details, maar allerlei meningen passeren op internet. Ineens krijg ik ook emails met beschuldigingen. Gelukkig krijg ik ook de bron daarvan onder ogen. De Zwitserse groep had me gevraagd hoe we omgaan met het ijsbeerrisico en dat is geplaatst op een nieuwsite samen met beelden van de geschoten ijsbeer.

Ik raad iedereen aan om de site natureview.blog van Arjen Drost goed te lezen over de voorzorgen die genomen worden om een vergelijkbare tragedie te voorkomen.
 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]
click for english language
[vorige] [huidige] [volgende] [overzicht]
20180731, 11:11 20180731, 12:00 20180731, 14:25 alle verslagjes met kleine foto's
zagerij ijsbeer bescherming bachanaal

Deze pagina heeft de volgende sleutelwoorden meegekregen: [ijsbeer]  Je kunt op een sleutelwoord klikken voor pagina's over hetzelfde thema.