www.poolstation.nl

weblog 2013


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]

 
[vorige] [volgende]

Randall Hyman is a professionele fotograaf uit St. Louis (USA). Voor de tweede zomer verzamelt hij verhalen over arctisch onderzoek, onderzoekers en klimaatverandering. In 2008 was hij al hier met zijn vrouw en dochter. Zijn dochter werd meteen een ganzenmoeder (zie weblog). Hij heeft voor dit jaar verhalen gemaakt over ons sternen onderzoek en over de nieuwe ganzenhoedster Margje. Zijn teksten zijn kleurrijk en levendig en zijn foto's fantastisch.

Kijk op zijn website: http://arcticoracles.randallhyman.com.

Directe links naar het verhaal over de noordse sternen of de foto's van ons sternenonderzoek of het verhaal over de ganzenmoeder of de foto's van haar.


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]
click for english language
[vorige] [huidige] [volgende] [overzicht]
20130720, 23:00 20130722, 15:30 20130725, 12:00 alle verslagjes met kleine foto's
sternen benoemen fotografie kuikens op toendra

Deze pagina heeft de volgende sleutelwoorden meegekregen: [mensen]  [noordse stern]  [geolocator]  Je kunt op een sleutelwoord klikken voor pagina's over hetzelfde thema.