www.poolstation.nl

weblog 2013


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]

 
[vorige] [volgende]

kingsbay@work

19 juli 2013
KingsBay heeft heel wat mensen, die het allemaal samen mogelijk maken dat wij als onderzoekers hier kunnen werken. Op zo'n mooie dag als vandaag is duidelijk te zien hoeveel projecten er zijn.

Hierboven zijn ze bezig aan de brug over de rode rivier, die straks de nieuwe radiotelescopen bereikbaar moet maken vanuit het dorp.
Hieronder zijn ze bezig met de renovatie van mijn voormalig huis London 2.
London 2 wodt gerestaureerdProblematisch riool wordt vervangen
Het hotel krijgt een nieuwe beschoeiing omdat de oude wand water opnam
En in de haven wordt een schip gelost van een nieuwe toplaag voor het vliegveld. Twee vrachtwagens, een kraan en een buldozer werken hier de gehele ochtend samen.

En dit zijn alleen nog maar de buitenprojecten. Binnen hebben we een kantoor, een vriendelijke receptie en een drukke keuken. Vandaag werden er zelfs nieuwe wasmachines en drogers ge´nstalleerd. Al met al een indrukwekkende hoeveelheid werkkracht.


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]
click for english language
[vorige] [huidige] [volgende] [overzicht]
20130717, 15:38 20130719, 11:45 20130719, 12:00 alle verslagjes met kleine foto's
rendier moeder kingsbay@work blauw ijs

Deze pagina heeft de volgende sleutelwoorden meegekregen: [mensen]  [huizen]  [station]  Je kunt op een sleutelwoord klikken voor pagina's over hetzelfde thema.