www.poolstation.nl

weblog 2013


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]

 
[vorige] [volgende]

Met het toersistenschip Plancius komen een camerateam en Gert Polet en Femke Koopmans van het Wereld Natuur Fonds (WNF) in het dorp. Ze vragen ons hoe we omgaan met ijsbeerontmoetingen en willen mij graag filmen over het antwoord. Even later ben ik samen met Femke Koopmans in gesprek op de stoep van het Nederlands Poolstation terwijl naast ons een regisseur en cameraman knielen.
WNF wil de beelden gebruiken voor hun campagne arctichome, die ze samen met Coca Cola zijn gestart. Hopelijk levert deze campagne ook nog wat steun op voor het ijsbeeronderzoek door Nederlanders.


En het eindresultaat is te zien als onderstaande video met dit station vanaf 2:20.
Deze video is onderdeel van een WNF webpagina over het verminderen van een mens-beer conflict (pagina is in het Engels).


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]
click for english language
[vorige] [huidige] [volgende] [overzicht]
20130619, 19:15 20130620, 17:30 20130620, 20:00 alle verslagjes met kleine foto's
aanval WNF op de stoep eerste toendra trip

Deze pagina heeft de volgende sleutelwoorden meegekregen: [mensen]  [bezoekers]  [pers]  [ijsbeer]  [video]  Je kunt op een sleutelwoord klikken voor pagina's over hetzelfde thema.