www.poolstation.nl

weblog 2009


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]

 
[vorige] [volgende]

Streetview

19 juli 2009 11:30

  Een virtuele wandeling door Ny-Ålesund. Klik op de pijlen of de foto's en beweeg in stappen van 10 meter door het dorp. Groene pijlen geven ene hoofdrichting aan. Op verschillende plaatsen zijn korte video's opgenomen, die rechtsboven in beeld verschijnen.

[ga naar streetview]

Er is meer informatie over Ny-Ålesund op deze website. Kijk ook naar de dynamische pagina: de inwoners van Ny-Ålesund. Hier kunnen de bewoners zichzelf registreren als ze in het dorp zijn. Er is ook een spel om namen te leren.

Binnenkort verschijnt het dorp ook in Google Earth, dankzij toestemming van Kings bay en het Noors Poolinstituut.


De video's zijn geplaatst op YOUTUBE en vereisen ActiveX. Het kan zijn dat u daarvoor toestemming moet geven voordat de pagina volledig op uw scherm te zien is. [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]
click for english language
[vorige] [huidige] [volgende] [overzicht]
20090716, 14:00 20090719, 11:30 20090720, 13:00 alle verslagjes met kleine foto's
ganzen op Mars streetview vlooien in huis

Deze pagina heeft de volgende sleutelwoorden meegekregen: [streetview]  [mensen]  Je kunt op een sleutelwoord klikken voor pagina's over hetzelfde thema.