www.poolstation.nl

weblog 2023


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]

 
[vorige] [volgende]

de hut op het eiland storholmen

7 juli 2023

Terwijl we de uitkomstdatum van de brandgansnesten vaststellen gaan we lunchen in de hut op het eiland. De hut was gerenoveerd, maar zonder panelen hout voor de ramen. Meteen het volgende jaar was er een ijsbeer die inbrak. Nu is de hut opnieuw gerenoveerd en er zitten massieve panels voor de ramen en een gigantisch houten schild voor de deur. Aleen een reus is sterk genoeg om dat te openen.Terwijl we binnen zijn, proiberen we ringen te lezen van de ganzen op het strand.

In the entrance, the wood is full with signs of people who has been here long ago. The hut is protected cultural heritage and it is not allowed to add your name. Some examples in the three pictures below.


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]
click for english language
[vorige] [huidige] [volgende] [overzicht]
20230630, 09:30 20230701, 12:56 20230702, 05:39 alle verslagjes met kleine foto's
studie aan noordse sterns hut op eiland storholmen vos eet sternennest

Deze pagina heeft de volgende sleutelwoorden meegekregen: [ringen lezen]  [huizen]  Je kunt op een sleutelwoord klikken voor pagina's over hetzelfde thema.