www.poolstation.nl

weblog 2023


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]

 
[vorige] [volgende]

filatelie

17 June 2023

Filatelie is de studie van postzegels en de geschiedenis van de post. Ieder jaar ligt er een flinke stapel brieven van filatelisten in ons postvak als we aankomen. De brieven bevatten zelf vaak meerdere brieven geadresseerd aan de filatelist zelf en hebben de juiste Noorse postzegels voor een retourzending. Ze kunnen meteen weer op de post zodra ze gemarkeerd zijn met stempels van het poolstation. Sommige verzamelaars doen dit ieder jaar.


Bekijk bladzijdes met sleutelwoord postmaster voor alle items over filatelie.

Op het prikbord hingen twee publicaties van brieven uit Ny-Ă…lesund, die de gehele wereld over gaan. Wij zijn tenslotte het noordelijkste dorp van de wereld. Er was zelfs een brief die in het spacelab is aangekomen! Hieronder vind je een print van de twee artikelen, de eerste in het Duits, de tweede in het Italiaans.

De file kun je openen in een nieuw scherm door hier te klikken. [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]
click for english language
[vorige] [huidige] [volgende] [overzicht]
20230616, 14:00 20230617, 20:00 20230618, 18:08 alle verslagjes met kleine foto's
verschijnen bloemen filatelie microscopiseren

Deze pagina heeft de volgende sleutelwoorden meegekregen: [postmaster]  Je kunt op een sleutelwoord klikken voor pagina's over hetzelfde thema.