www.poolstation.nl

weblog 2023


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]

 
[vorige] [volgende]

dr Martine

8 juni 2023

Martine van den Heuvel-Greve heeft met succes haar proefschrift verdedigt en is nu Doctor of Philosophy. Haar dissertatie had de titel Svalbard shores under stress met als tweede titel: Impacts of local human activities on marine invertebrates living in a warming Arctic coastal system.

Martine is vaak met haar onderzoek vaak te gast geweest in het Nederlands Poolstation. Ze is zelfs vergezeld geweest van haar dochters als veldassistent. Ze heeft deelgenomen aan twee SEES.nl expedities en coördineerde de projecten van Wageningen Universiteit.

Foto's door Joost van Rooijen


Maarten in discussie met Martine over haar proefschrift. Op de achtergrond de prachtige foto van Kongsfjord, die de kaft van het proefschrift siert.


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]
click for english language
[vorige] [huidige] [volgende] [overzicht]
20230606, 11:09 20230608, 15:00 20230615, 11:20 alle verslagjes met kleine foto's
station is bemenst dr Martine bevroren meer bemonsteren

Deze pagina heeft de volgende sleutelwoorden meegekregen: [mensen]  Je kunt op een sleutelwoord klikken voor pagina's over hetzelfde thema.