www.poolstation.nl

weblog 2018


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]

 
[vorige] [volgende]

student werd gids

13 juli 2018

Malenthe Theunis werkte als student in 2014 aan de noordse stern en werkt inmiddels voor een ingenieursbureau. Maar iedere zomer is ze samen met haar vriend Rudger Bianchi als gids op Spitsbergen. Vandaag kom ik haar tegen in de winkel en praten we bij.
Een ander voorbeeld is Arjen Drost. Hij heeft eerder onderzoek bij mij gedaan aan brandganzen. Daarna is hij biologiedocent geworden maar iedere vakantie was hij te vinden als toeristengids in de poolgebieden. Totdat hij zijn baan op zei en nu al weer enkele jaren volledig gids is geworden. Kijk maar eens op zijn website natureview.
Omdat medewerkers van het Arctisch centrum ook regelmatig gids zijn, hebben we goede contacten met de toeristenindustrie en kunnen onze studenten helpen met dit vakantiewerk.


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]
click for english language
[vorige] [huidige] [volgende] [overzicht]
20180713, 10:57 20180713, 11:31 20180713, 12:00 alle verslagjes met kleine foto's
lance student werd gids inbreker

Deze pagina heeft de volgende sleutelwoorden meegekregen: [mensen]  Je kunt op een sleutelwoord klikken voor pagina's over hetzelfde thema.