www.poolstation.nl

weblog 2018


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]

 
[vorige] [volgende]

Excursie met AkzoNobel

22 april 2018

Via mijn broer kwam ik in contact met zijn jaarclubgenoot van Nijenrode Marcel Galjee. Marcel is directeur Energie bij AkzoNobel en met zijn team al jaren bezig met een duurzaamheidsagenda. Hij heeft voor zijn team een reis naar Longyearbyen geboekt. Na de fijne ervaringen met de reizen van bernice Notenboom, deel ik graag mijn kennis en ervaring met hem en zijn team. Eerder gaf ik al een lezing op het hoofdkantoor in Amsterdam en vandaag geef ik een rondleiding door Longyearbyen.
Ik mag de gehele dag met deze mensen optrekken. De ochtend wordt er vergaderd en hoor ik over de plannen en de motivatie van alle werknemers. Een bijzonder kijkje in de winkel. En als hun plannen doorgaan worden er weer grote stappen gezet richting een duurzame economie.


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]
click for english language
[vorige] [huidige] [volgende] [overzicht]
20180421, 20:30 20180422, 15:00 20180427, 20:00 alle verslagjes met kleine foto's
textiel in graven excursie met AkzoNobel reis 3 met Bernice

Deze pagina heeft de volgende sleutelwoorden meegekregen: [expeditie]  [duurzaamheid]  Je kunt op een sleutelwoord klikken voor pagina's over hetzelfde thema.