www.poolstation.nl

weblog 2015


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]

 
[vorige] [volgende]

Een wilde rit

27 juni 2015

Niet zeeziek worden als je naar de video kijkt. Deze is gemaakt tijdens de overtocht naar Prins Karls Forlandet, over volle zee. Je merkt dat een tocht van twee uur niet zo maar gemakkelijk is.
We gaan Delphin en Saga ophalen, die twee dagen lang vogels hebben geteld op de klif van Fuglehuken.
Saga en Delphin staan klaar op het strand. Ze hebben ook heel wat rommel verzameld van een verbrande technische installatie.
Fuglehuken in de mist, maar nog steeds indrukwekkend met mos en korstmos en heel veel vogels. Tijdens de overtocht zagen we helemaal ons doel niet vanwege de mist.

Op de terugweg zien we vlakbij Stuphallet een boot drijven met.....Nick Cox. He heeft drie mensen aan lands gezet en wacht in zijn drijvende boot op hun terugkeer.


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]
click for english language
[vorige] [huidige] [volgende] [overzicht]
20150627, 13:00 20150627, 16:00 20150628, 14:00 alle verslagjes met kleine foto's
blauwe vinvis Een wilde rit Vos valt ganzen aan

Deze pagina heeft de volgende sleutelwoorden meegekregen: [landschap]  Je kunt op een sleutelwoord klikken voor pagina's over hetzelfde thema.