www.poolstation.nl

weblog 2017


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]

 
[vorige] [volgende]

Reis 2 met Bernice

2-5 mei 2017

De tweede reis gaan Bernice, Ted en Maarten op stap met ING vastgoed en enkele van hun grootste klanten. Peter Göbel heeft als directeur een plan geaakt om de vastgoedmarkt te verduurzamen. ING gaat alleen nog maar hypotheken verstrekken als de panden minimaal klasse C halen qua isoloatie. Om dat proces te bevorderen heeft hij adviseurs ingeschakeld, die de vastgoedmarkt kunnnen helpen met hun adviezen. Een moedige stap in de hoop dat andere hypotheekverstrekkers volgen.
Tijdens de excursie laat ik de luchtbelletjes in het gletsjerijs zien en vertel over de klimaatreconstructies aan de hand van diepe ijskernen.


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]
click for english language
[vorige] [huidige] [volgende] [overzicht]
20170502, 20:00 20170505, 20:00 20170602, 15:11 alle verslagjes met kleine foto's
reis 1 met Bernice reis 2 met Bernice Parijs of Pitssburgh

Deze pagina heeft de volgende sleutelwoorden meegekregen: [expeditie]  [duurzaamheid]  Je kunt op een sleutelwoord klikken voor pagina's over hetzelfde thema.