www.poolstation.nl

weblog 2009


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]

 
[vorige] [volgende]

bardienst

1 augustus 2009 23:45

Vanavond heb ik bardienst. Samen met Raymond Lynghaug en Janwillem. De baravonden op zaterdag zijn een waar festijn in het dorp. Vaak erg gezellig en swingen, maar ook met een groot alcoholgebruik. Alle langblijvers in het dorp hebben een keer bardienst.
Janwillem leert een bloody mary mixen van zijn vader. Een borrelglas wodka, een blikje tomatensaus en een beetje tabasco. En natuurlijk een brok gletsjerijs.
Het gletsjerijs is 's middags bij de Blomstrand gletsjer uit het fjord gevist door Dag en Raymond. Het is een groot brok, waar we met hamer en beitel kleinere stukken vanaf hakken. De meeste mensen krijgen een jsblok met een doorsnee van 5 cm in hun glas.
De bar is open van 21 tot 3 uur en we krijgen ongeveer 80 gasten. Met prijzen van NOK 15 voor bier en NOK 20 voor cocktails halen we een omzet van NOK 7000.
Het werd een gezellige boel.

foto's Anouk Goedknegt [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]
click for english language
[vorige] [huidige] [volgende] [overzicht]
20090731, 16:33 20090801, 23:30 20090803, 11:45 alle verslagjes met kleine foto's
tweede vangst van niet-broeders bardienst mistflarden

Deze pagina heeft de volgende sleutelwoorden meegekregen: [mensen]  [feestje]  Je kunt op een sleutelwoord klikken voor pagina's over hetzelfde thema.