www.poolstation.nl

weblog 2016


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]

 
[vorige] [volgende]

IMARES team aangekomen

13 juni 2016

Een team van IMARES van Wageningen Universiteit is aangekomen in het Nederlands Poolstation. Ze gaan experimenten doen met zeebeestjes in het mariene laboratorium van Kings Bay. Van links naar rechts Tinka Murk, Martine van den Heuvel-Greve en Isolde Puts.
Tinka is professor in mariene dierecologie, Martine is onderzoeker op het instituut voor schelpdieronderzoek. Ze is al eerder hier geweest en ze is ook mee geweest met de SEES.nl-expeditie. Isolde is afgestudeerd als bioloog in Wageningen en woont deze zomer in Longyearbyen. Ze hebben een aantal dozen opgestuurd en zoeken nu alles bij elkaar om te beginnen met hun onderzoek.


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]
click for english language
[vorige] [huidige] [volgende] [overzicht]
20160613, 14:00 20160613, 16:00 20160613, 19:30 alle verslagjes met kleine foto's
nest verhuizing IMARES team aangekomen rotganzen

Deze pagina heeft de volgende sleutelwoorden meegekregen: [station]  Je kunt op een sleutelwoord klikken voor pagina's over hetzelfde thema.