www.arcticstation.nl

select keyword  

[home]  [weblog]  [science]  [people]  [station]  [ny-ålesund]  [sightings]  [sitemap]  [nederlands]

more pages with this keyword at the end of this page  klik hier voor nederlands

Studenten uit Michigan

13 juli 2008 12:30

college over POP's John Hesse van Michigan State University heeft een excursie voor studenten georganiseerd. Al een jaar geleden is hij begonnen met de planning en heb ik hem op een cruiseboot ontmoet. Vandaag komt hij met vertraging aan in Ny-Ålesund. Geir Wing Gabrielsen geeft een inspirerend college over zijn onderzoek in het Mariene Laboratorium. Daarna neem ik ze mee naar buiten, waar we samen met de kuikens gaan wandelen. Ondertussen vertel ik ze over het brandgansonderzoek en het project birdhealth.
de kuikens loslaten één kuiken per student vanuit de hut langs de vos naar een veilige plek
les op locatie les op locatie We gaan met de kuikens naar buiten. Iedere student krijgt een kuiken en moet het veilig langs de vossenburcht dragen. In de regen geef ik een les over ganzen en het experiment met de kuikens. In dit experiment volgen we de ontwikkeling van het immuunsysteem, de spijsvertering en de dieetkeuze. Al deze componenten veranderen tijdens de ontwikkeling van de kuikens en zijn relevant voor groei en terreingebruik.

foto's genomen door John L. Hesse en Patrick Lederle.

Janwillem gaat spullen ophalenpages with keyword bezoekersNo keyword selected!

Select a keyword from the list in the top right corner and press on the [search]-button.


[home]  [weblog]  [science]  [people]  [station]  [ny-ålesund]  [sightings]  [sitemap]  [nederlands]

click on a picture for more informationselect a new keyword

choose a keyword from the list in this box: 

[360 video]  [aquaria]  [archaeology]  [arctic fox]  [arctic tern]  [arcticexplorer.nl]  [artist]  [atmospheric research]  [aurora borealis]  [barnacle goose]  [birdhealth]  [catching]  [cemetery]  [common eider]  [dogs]  [eemshaven]  [expedition]  [faeces]  [fish]  [geolocator]  [geology]  [geopolitics]  [glaciers]  [glaucous gull]  [global warming]  [gps-collar]  [guillemot]  [history]  [imprinting]  [insects]  [instructions]  [kittiwake]  [landscape]  [limnology]  [moult]  [nest checking]  [netherlands]  [new species]  [party]  [people]  [pink-footed goose]  [plankton]  [plants]  [podcast]  [polar bear]  [pollution]  [press]  [publication]  [reindeer]  [ring reading]  [rocket]  [safety]  [science]  [seal]  [skua]  [snow]  [snowbunting]  [space research]  [station]  [streetview]  [sustainability]  [teaching]  [tourism]  [town]  [unusual birds]  [veterans]  [video]  [visitors]  [waders]  [whale]  [wildlife camera]  [young polar scientist